Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ



Φωτισμός με προϊόντα OSRAM

Φωτισμός δωματίων ξενοδοχείου – άνεση και ποικιλία


Ο ιδανικός φωτισμός δωματίων ξενοδοχείου παρέχει αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. Οι πελάτες θα πρέπει να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, απολαμβάνοντας μια απόλυτα οικεία αίσθηση κατά την είσοδό τους στο δωμάτιο. Ο καλός φωτισμός σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει ενοχλητική θάμβωση και έντονες σκιές.
Στην ιδανική περίπτωση, οι πελάτες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, ώστε να μπορούν να διαβάσουν, να χαλαρώσουν ή να εργαστούν με ηρεμία. Ο φωτισμός θα πρέπει επίσης να εναρμονίζεται με το στυλ του ξενοδοχείου.

Ξενοδοχείο Radisson Blu, Φρανκφούρτη

Φωτισμός αίθουσας αναμονής – φιλοξενία και λειτουργικότητα


Το κλειδί για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας με αίσθημα ευεξίας στις αίθουσες αναμονής των ξενοδοχείων είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ διακοσμητικού και λειτουργικού φωτισμού. Οι πελάτες αισθάνονται ευπρόσδεκτοι από τη στιγμή που θα εισέλθουν στο ξενοδοχείο, με φωτισμό που προσελκύει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες περιοχές της αίθουσας αναμονής και, συνεπώς, τους διευκολύνει στον προσανατολισμό τους στο χώρο. Η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με φωτίζοντας την οροφή.
Η ιδανική αλληλεπίδραση δημιουργεί αρμονική εντύπωση και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το συνολικό χαρακτήρα κάθε ξενοδοχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα

2310 683 272

η και στο e-shop μας www.ledcosmos.gr
ΠΗΓΗ KEIMENO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.osram.gr
http://www.osram.gr/osram_gr/applications/hospitality/index.jsp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου